Malta excursies in het Nederlands


De Maltese eilanden omvatten de belangrijkste eilanden van Malta, Gozo en Comino. De eilanden liggen aan de kruisweg van de Middellandse Zee en zijn gevuld met geschiedenis en kleur.

De hoofdstad van Malta Valletta is de Europese Culturele Hoofdstad van 2018 en een werelderfgoed van de UNESCO, evenals de beroemde Megalithische Tempels van Malta en de Hal Saflieni Hypogeum. Valletta is beschreven door UNESCO als ‘een van de meest geconcentreerde historische gebieden in de wereld.’ Valletta is ook opgenomen in de 20 mooiste werelderfgoedplaatsen van CNN.

Hieronder vindt u een aantal van de meest populaire geplande excursies die we in het Engels aanbieden. Zie ook andere pagina’s voor geplande excursies in andere talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Italiaans, Noors, Russisch, Spaans en Zweeds. Neem contact met ons op als u excursies nodig heeft in een niet afgebeelde taal.

Deze geplande excursies lopen op vaste dagen van de week op de geciteerde prijzen voor individuen die zich bij andere personen willen aansluiten, ook op de Maltese eilanden. Gegeven prijzen zijn inclusief hotelvervoer, professionele licentiegidsen in een aantal talen en ingangen naar de genoemde sites. Lunch en retour ferry tickets zijn ook inbegrepen in de prijs waar specifiek vermeld.

Als alternatief als u met familie of vrienden reist of een groep organiseert, kunnen privé-excursies worden aangepast aan uw wensen.

Neem contact met ons op bij V. Tabone Travel, indien u verdere informatie wenst of om een ​​reservering te vragen.

 

Valletta en de Malta Experience

Maandagmiddag: van oktober tot juni
Maandagmorgen: van juli tot september

Euro 37.00 per persoon (Euro 15.00 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

Coastal View (15)

Onze rondleiding door de levendige straten van Valletta geeft u de kans om de schoonheid en charme van deze vestingstad, gebouwd door de ridders in 1566, te ontdekken. De Orde van St. Jan heerste over de eilanden gedurende 268 jaar en liet een unieke culturele erfenis achter, waarvan Valletta het voorbeeld bij uitstek is. We genieten eerst van een adembenemend uitzicht over de Grand Harbour vanaf de Upper Barracca Gardens. Vervolgens bezoeken we St. John’s Co-Cathedral met inbegrip van de Caravaggio meesterwerken in het Oratorium. Deze Co-Kathedraal herbergt een van de meest bijzondere, marmeren ingelegd vloeren van de wereld.

Via Republic Street loopt u langs het paleis van de Grand Master en de onlangs gerestaureerde St. George’s Square, voordat u gaat kijken naar de Malta Experience, een audiovisuele show waarin Malta’s eewenlange geschiedenis, tot leven wordt gebracht!

 

 

Mdina

Dinsdag hele dag

Euro 48.00 per persoon (Euro 21.00 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

Lunch is inbegrepen in de prijs van de excursie

MaltaDe excursie van vandaag voert u door het centrale deel van Malta, gedomineerd doorde middeleeuwse vestingstad Mdina, de voormalige hoofdstad van Malta. De smalle, kronkelende straatjes, die dateren uit de late Middeleeuwen, leiden naar de imposante bastions vanwaar u een spectaculair uitzicht heeft over het prachtig panorama van het eiland. Op weg hierheen ontdekt u de verschillende stijlen van architectuur, met inbegrip van Siculo-Normandische paleizen en andere, historisch belangrijke, gebouwen in barokstijl.

De tijd staat stil in deze ‘Silent City’, dat eveneens een filmmakerparadijs is. We verlaten Mdina via de’Greeks’ Gate’, en vervolgens stoppen we bij de oudste christelijke catacomben in Rabat, alvorens verder te gaan naar de kliffen van Dingli. Na de lunch bezoeken we de botanische tuinen van San Anton, met het presidentiële paleis, dat u van buiten kunt bewonderen. We zullen ook tijd doorbrengen in het ambachtelijk dorp van Ta ‘Qali en tot slot willen wij u verrassen met de majestueuze koepel van Mosta, een van Europa’s grootste.

 

 

Mdina

Dinsdag halve dag

Euro 25.00 per persoon (Euro 8.50 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

slide-1-mdinaEen halve dag excursie van de middeleeuwse stad Mdina, de voormalige hoofdstadvan Malta. De smalle, kronkelende straatjes die dateren uit de Arabische periode, leiden naar de imposante bastions vanwaar u een spectaculair uitzicht heeft over het prachtig panorama van het eiland. Op weg hierheen ontdekt u de verschillende stijlen van architectuur, met inbegrip van Siculo-Normandische paleizen en andere, historisch belangrijke, gebouwen in barokstijl.

De tijd staat stil in deze ‘Silent City’, dat eveneens een filmmakerparadijs is. We verlaten Mdina via de ’Greeks’ Gate’ en gaan naar de kliffen van Dingli. De excursie eindigt met een bezoek aan de botanische tuinen van San Anton, met het presidentiële paleis, dat u van buiten kunt bewonderen.

 

 

 

Malta onder de sterren

Dinsdagavond (van augustus en september)

Euro 26.00 per persoon (Euro 8.50 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

Euro 26.00 per person (gratis voor kinderen tot 12.99 years of age)

Street (17)Rij over de vestingmuren van Valletta, die s’ nachts magisch verlicht zijn, en stop bij de Valletta Waterfront aan de Grand Harbour. Dit gebied, gebouwd in de tijd van Grootmeester Pinto, komt s’ avonds tot leven, en is met zijn vele bars en restaurants een trekpleister voor zowel Maltezers als toeristen.

Ontdek Rabat in het centrum van het eiland en loop s’ avonds door de smalle, kronkelende straatjes alvorens Mdina te bereiken –Malta’s ‘stille’ voormalige hoofdstad die ‘s nachts in een mysterieuze stad verandert, zo anders dan overdag. Een stad van paleizen en kerken, die vroeger alleen bewoond werd door edelen, en waarvan de geschiedenis teruggaat naar de tijd van de Feniciërs, de Romeinen, de Noormannen en de ridders van de Orde van Sint Jan. Vanaf de vestingmuren van Mdina kunt u bijna de helft van het eiland fonkelend vóór u zien liggen.

 

 

 

Drie Steden Excursie

Woensdagochtend – halve dag

Euro 29.00 per persoon (Euro 14.00 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

Birgu Panoramic View (13)Ontdek het Grand Harbour gebied tegenover Valletta, bekend als de Drie Steden – Vittoriosa, Cospicua en Senglea, waar de ridders van St. Jan zich eerst vestigden in 1530. Rijdend langs Cospicua komen we aan in Vittoriosa voor een wandeling door de smalle straatjes met de historische gebouwen, waaronder de eerste auberges van de verschillende langues van de Orde. Aan de Vittoriosa waterkant nemen we een typisch havenbootje (dghajsa) voor een rondleiding door de kleurrijke havenkreken.

In de ‘Senglea Gardens’, op het puntje van het schiereiland, genieten we van een prachtig 360 ° uitzicht over de Grand Harbour, met inbegrip van het indrukwekkende Fort Sant Angelo, van waaruit Grootmeester La Valette de verdediging van het eiland leidde tijdens het Grote Beleg van 1565.

 

 

Valletta en audiovisuele show

Woensdagochtend (alleen in september)

Euro 37.00 per persoon (Euro 15.00 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

St. John's Co Cathedral Interior (34)Onze rondleiding door de levendige straten van Valletta geeft u de kans om de schoonheid en charme van deze vestingstad, gebouwd door de ridders in 1566, te ontdekken. De Orde van St. Jan heerste over de eilanden gedurende 268 jaar en liet een unieke culturele erfenis achter, waarvan Valletta het voorbeeld bij uitstek is. We genieten eerst van een adembenemend uitzicht over de Grand Harbour vanaf de Upper Barracca Gardens. Vervolgens bezoeken we St. John’s Co-Cathedral met inbegrip van de Caravaggio meesterwerken in het Oratorium. Deze Co-Kathedraal herbergt een van de meest bijzondere, marmeren ingelegd vloeren van de wereld.

Via Republic Street loopt u langs het paleis van de Grand Master en de onlangs gerestaureerde St. George’s Square, voordat u gaat kijken naar de Malta Experience, een audiovisuele show waarin Malta’s eewenlange geschiedenis, tot leven wordt gebracht!

 

 

 

 

Malta’s Nieuw Promoties – 5D Multivision show en Middellandse Zee-Aquarium

Woensdag

Euro 15.00 per persoon (Euro 7.00 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)5D show en Valletta Free Time (halve dag)

Euro 31.00 per persoon (Euro 15.50 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud) 5D show en aquarium (hele dag)

Lunch niet inbegrepen

Malta National Aquarium (4)Een unieke ervaring om de geschiedenis en cultuur van de eilanden te ontdekken door de ogen van een valk, gefilmd in 3D. De legendarische ‘Maltese’ valk neemt u mee op een spectaculaire vlucht door de tijd; u geniet, al vliegend, van spectaculaire uitzichten en ontdekt de belangrijkste locaties en periodes die deze archipel hebben omgevormd tot een klein juweeltje!

Ontdek het eiland zoals niemand het ooit eerder gezien heeft en ervaar het gevoel door de 5D de ‘nieuwe generatie’ cinema effecten. Er zal wat vrije tijd worden gegeven in Valletta. Ontmoet uw transport weer en geniet van de middag bij de Malta National Aquarium. Het aquarium heeft meer dan 26 schermtanks met o.a. mediterrane vis, vaak gevonden in Maltese wateren, en replica’s van historische voorwerpen die men kan vinden in de zeeën om ons heen. Alle tanks bootsen vakkundig het thema van de onderwaterwereld na. Bezoekers kunnen door een watertunnel lopen, waardoor de vissen van veel dichterbij ervaren worden.

 

 

Havenrondvaart

Woensdagmiddag

Euro 30.00 per persoon (Euro 12.00 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

9Op deze boottocht ontdekt u de schoonheid van Valletta’s twee natuurlijke havens – Marsamxett en de Grand Harbour – die een belangrijke rol gespeeld hebben in de geschiedenis van Malta. Gezien vanaf de zee, verschijnt Valletta in al haar glorie, en biedt fotografen de beste kans voor unieke foto’s. Na de rondvaart is er tijd om te wandelen door de belangrijkste winkelstraat van Sliema, waar u ook kunt ontspannen in een van de vele cafés. Retour transfer van Sliema om 18.00 uur.

 

 

 

 

Gozo bij nacht

Woensdagavond (van 10 mei tot 20 september 2017)

Euro 61.00 per persoon (Euro 28.00 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

Diner is inbegrepen in de prijs van de excursie

Fungus Rock - Dwejra (5)Gozo op een andere manier gezien, bij zonsondergang, wanneer u van de rust en natuurlijke schoonheid kunt genieten op Malta’s zustereiland. De excursie begint met een bezoek aan de Ggantija Tempels. Deze megalieten zijn de eerste voorbeelden van architectuur, en zijn s’ werelds oudste, vrijstaande gebouwen – zelfs aanzienlijk ouder dan de piramides van Egypte. Daarna wandelen we in de citadel, gelegen in het centrum van het eiland; vanaf de vestingmuren kunt u genieten van de zachte tinten van Gozo’s glooiende platteland. Als de dag ten einde loopt, gaan we over de spectaculair kronkelende weg naar Dwejra, bekend om haar ’Azure Window’ – de ideale locatie voor het bekijken van de zonsondergang. Ter afsluiting van de avond genieten we van een ontspannen diner in een van Gozo’s restaurants.

 

 

 

 

Fun bij Playmobil – voor de young-at-heart

Donderdag morgen

Euro 27.00 per persoon (Euro 15.00 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

1Een excursie vooral gericht op gezinnen met kinderen. Dit is de tweede grootste Playmobiel fabriek ter wereld, en de enige waar men daadwerkelijk kan zien hoe het speelgoed wordt gemaakt. Na een rondleiding door de productieruimtes kunt u van het playmobiel funpark genieten en een drankje drinken in het cafetaria. (Het productiegebied is voor kinderen vanaf 6 jaar. De speeltuin is voor kinderen vanaf 3 jaar. Commentaar in het Engels is beschikbaar op aanvraag. Vervoer is inbegrepen. Klanten worden verzocht om sportschoenen te dragen.)

 

 

 

 

Het andere Malta – van een Palazzo naar de Wijnkelders

Donderdag verlengde de halve dag

Euro 36.00 per persoon (Euro 17.00 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

Palazzo Parisio (3)Dit is een zeer speciale excursie; een combinatie van Malta’s belangrijkste aristocratische paleis met 400-jaar oude wijnkelders, waar de veste wijnen van Malta mogen rijpen. Palazzo Parisio is terecht omschreven als ‘een miniatuur Versailles’. Het weelderige interieur bevat prachtige fresco’s, schitterende marmeren werken, spiegelwanden, tromp l’oeil, zeldzame schilderijen en extravagante verguldsels. De prachtig aangelegde tuinen, geprezen als een van de mooiste van Europa, weerspiegelen de pracht van dit elegante huis. Na de weelde van het palazzo gaan we naar een van de belangrijkste wijngaarden van Malta, waar u verwelkomd wordt in de wijnkelders. U krijgt een gedetailleerde uitleg over de lokale wijn en wordt uitgenodigd om een selectie van wijnen en lokale hapjes te proeven.

 

 

 

 

 

Gozo

Donderdag hele dag

Euro 59.00 per persoon (Euro 21.00 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

Lunch is inbegrepen in de prijs van de excursie

IELS-GOZ-Location-Gozo-Cittadella

Na een korte twintig minuten overtocht komt u aan in Mgarr haven, waar onmiddellijk de toon wordt gezet voor de unieke sfeer van Gozo. Uw gids leidt u rond in de megalithische tempels van Ggantija, de oudste vrijstaande monumenten ter wereld, zelfs ouder dan de piramides van Egypte. Dit wordt gevolgd door een bezoek aan de middeleeuwse citadel in Victoria, de fjord-achtige baai van Xlendi en de ‘Azure Window’ bij Dwejra. Gozo is bekend om haar handwerk, vooral handgemaakt kant en gebreide kledingstukken. Bezoekers zullen onder de indruk zijn van het weelderige platteland, de serene sfeer en de interessante verschillen met het grotere eiland Malta.

 

 

 

 

Mdina 

Vrijdag hele dag (van 18 augustus tot 8 september 2017)

Euro 48.00 per persoon (Euro 21.00 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

Lunch is inbegrepen in de prijs van de excursie

Street in Mdina (35)De excursie van vandaag voert u door het centrale deel van Malta, gedomineerd doorde middeleeuwse vestingstad Mdina, de voormalige hoofdstad van Malta. De smalle,kronkelende straatjes, die dateren uit de late Middeleeuwen, leiden naar de imposante bastions vanwaar u een spectaculair uitzicht heeft over het prachtig panorama van het eiland. Op weg hierheen ontdekt u de verschillende stijlen van architectuur, met inbegrip van Siculo-Normandische paleizen en andere, historisch belangrijke, gebouwen in barokstijl.

De tijd staat stil in deze ‘Silent City’, dat eveneens een filmmakerparadijs is.

We verlaten Mdina via de’Greeks’ Gate’, en vervolgens stoppen we bij de oudste christelijke catacomben in Rabat, alvorens verder te gaan naar de kliffen van Dingli.

Na de lunch bezoeken we de botanische tuinen van San Anton, met het presidentiële paleis, dat u van buiten kunt bewonderen. We zullen ook tijd doorbrengen in het ambachtelijk dorp van Ta ‘Qali en tot slot willen wij u verrassen met de majestueuze koepel van Mosta, een van Europa’s grootste.

 

 

 

Hagar Qim Tempels, Limestone Heritage en Plaatselijke Markt

Vrijdag hele dag

Euro 54.00 per persoon (Euro 21.00 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

Lunch is inbegrepen in de prijs van de excursie

Traditional Maltese Boat - Luzzu (183)De excursie begint met een bezoek aan een van de oudste steengroeven van Malta; deze is in een attractie omgetoverd, zowel voor toeristen als voor de lokale bevolking en geeft een levendig verslag van een van de belangrijkste vaardigheden van Malta – het gebruik van kalksteen voor bouwdoeleinden – een vaardigheid die duizenden jaren teruggaat. De magie van de oudheid van Malta zal worden toegelicht bij Hagar Qim, de belangrijkste pre-historische bezienswaardigheid van Malta, met uitzicht op de wijde uitgestrektheid van de blauwe Middellandse Zee en het eilandje Filfla. Na Hagar Qim bezoeken we Wied iz-Zurrieq, waar u een boottocht kunt maken naar de Blauwe Grot, bekend om haar kristalheldere water (Bootkosten zijn niet inbegrepen – weersafhankelijk).

Na de lunch rijden we door de wijngaarden tot aan het idyllische vissersplaatsje Marsaxlokk. U krijgt tijd om te wandelen over de lokale markt op de kade aan de waterkant. Later gaan we naar de grot van Ghar Dalam, waar archeologische opgravingen bewijs leveren dat Malta ooit deel uitgemaakt heeft van de Europese landmassa.

 

 

 

 

Hagar Qim Tempels en Limestone Heritage

Vrijdag halve dag

Euro 25.00 per persoon (Euro 8.50 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

Limestone Heritage (2)De excursie begint met een bezoek aan een van de oudste steengroeven van Malta; deze is in een attractie omgetoverd, zowel voor toeristen als voor de lokale bevolking en geeft een levendig verslag van een van de belangrijkste vaardigheden van Malta – het gebruik van kalksteen voor bouwdoeleinden – een vaardigheid die duizenden jaren teruggaat. De magie van de oudheid van Malta zal worden toegelicht bij Hagar Qim, de belangrijkste pre-historische bezienswaardigheid van Malta, met uitzicht op de wijde uitgestrektheid van de blauwe Middellandse Zee en het eilandje Filfla. Na Hagar Qim bezoeken we Wied iz-Zurrieq, waar u een boottocht kunt maken naar de Blauwe Grot, bekend om haar kristalheldere water (Bootkosten zijn niet inbegrepen – weersafhankelijk).

 

 

 

Popeye Village – waar de magie van plezier begint

Vrijdag hele dag

Euro 21.00 per persoon (Euro 10.00 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

Lunch niet inbegrepen

02Popeye Village is uitgegroeid van haar dagen als een filmset van de jaren 1980 voor de Musical Productie “Popeye”, tot een unieke familiedag vol plezier. U wordt begroet door Popeye en zijn beroemde vrienden en die u gedurende de dag vermaken met hun diverse activiteiten. Bezoekers kunnen genieten van een ‘once-in-a-lifetime’ filmervaring met het animatieteam, waar u filmster voor een dag kunt zijn. Andere bezienswaardigheden zijn onder andere Santa’s Toy Town, boottocht, watertrampolines, en zonnedekken. Uw kinderen kunnen zich ook vermaken in de grootste rondspringring van Malta. Mis deze leuke dag vol plezier op deze originele film set niet wanneer u op de Maltese eilanden bent.

 

 

Malta onder de sterren

Frijdag avond

Euro 26.00 per persoon (gratis voor kinderen tot 12.99 jaar oud)

Night View (4)Rij over de vestingmuren van Valletta, die s’ nachts magisch verlicht zijn, en stop bij de Valletta Waterfront aan de Grand Harbour. Dit gebied, gebouwd in de tijd van Grootmeester Pinto, komt s’ avonds tot leven, en is met zijn vele bars en restaurants een trekpleister voor zowel Maltezers als toeristen. Ontdek Rabat in het centrum van het eiland en loop s’ avonds door de smalle, kronkelende straatjes alvorens Mdina te bereiken – Malta’s ‘stille’ voormalige hoofdstad die ‘s nachts in een mysterieuze stad verandert, zo anders dan overdag. Een stad van paleizen en kerken, die vroeger alleen bewoond werd door edelen, en waarvan de geschiedenis teruggaat naar de tijd van de Feniciërs, de Romeinen, de Noormannen en de ridders van de Orde van Sint Jan. Vanaf de vestingmuren van Mdina kunt u bijna de helft van het eiland fonkelend vóór u zien liggen.

 

 

Gozo

Zaterdag hele dag

Euro 59.00 per persoon (Euro 21.00 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

Lunch is inbegrepen in de prijs van de excursie

IELS-GOZ-Location-Gozo-Cittadella

Na een korte twintig minuten overtocht komt u aan in Mgarr haven, waar onmiddellijk de toon wordt gezet voor de unieke sfeer van Gozo. Uw gids leidt u rond in de megalithische tempels van Ggantija, de oudste vrijstaande monumenten ter wereld, zelfs ouder dan de piramides van Egypte. Dit wordt gevolgd door een bezoek aan de middeleeuwse citadel in Victoria, de fjord-achtige baai van Xlendi en de ‘Azure Window’ bij Dwejra. Gozo is bekend om haar handwerk, vooral handgemaakt kant en gebreide kledingstukken. Bezoekers zullen onder de indruk zijn van het weelderige platteland, de serene sfeer en de interesante verschillen met het grotere eiland Malta.

 

 

 

 

Drie Steden Excursie

Zaterdagmorgen halve dag (alleen augustus)

Euro 29.00 per persoon (Euro 14.00 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

Easter Procession Bormla 2014 (2)Ontdek het Grand Harbour gebied tegenover Valletta, bekend als de Drie Steden – Vittoriosa, Cospicua en Senglea, waar de ridders van St. Jan zich eerst vestigden in 1530. Rijdend langs Cospicua komen we aan in Vittoriosa voor een wandeling door de smalle straatjes met de historische gebouwen, waaronder de eerste auberges van de verschillende langues van de Orde. Aan de Vittoriosa waterkant nemen we een typisch havenbootje (dghajsa) voor een rondleiding door de kleurrijke havenkreken.

In de ‘Senglea Gardens’, op het puntje van het schiereiland, genieten we van een prachtig 360 ° uitzicht over de Grand Harbour, met inbegrip van het indrukwekkende Fort Sant Angelo, van waaruit Grootmeester La Valette de verdediging van het eiland leidde tijdens het Grote Beleg van 1565.

 

 

 

Geanimeerde excursie van Fort Rinella

Zaterdag middag

Euro 21.00 per persoon (Euro 12.00 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

images-5Herbeleef de geschiedenis bij Fort Rinella, de thuisbasis van de 100-ton ‘Armstrong Gun’ – ‘s werelds grootste kanon. De combinatie van levendige, historische reconstructie met deskundig commentaar geeft u een inzicht in het leven van een eind 19de eeuws Victoriaans garnizoen in dit kustfort. U kunt getuige zijn van de werking van het enorme kanon, hoe het fort werd verdedigd en hoe de communicatie onderhouden werd met de forten in de omgeving. U krijgt ook de kans om daadwerkelijk een kanon af te vuren. (Engels commentaar op verzoek. Vervoer inbegrepen.)

 

 

 

 

 

Een Magische Avondgloren

Zaterdagavond (van juni tot september)

Euro 31.00 per persoon (Euro 15.00 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

Ontdek de unieke en magische uitstraling van de Culturele Hoofdstad van Europa 2018 – Valletta bij nacht. Kom binnen door de antieke Victorian Gate, een ingang buiten de gebaande paden, en ontdek samen met onze gids de verborgen straten van de stad. Laat u betoveren door legenden over de edelen die de vele bewonderenswaardige statige barokgebouwen bewoonden.

Voordat u naar St Barbara Bastions wordt geleid voor een ongewoon uniek uitzicht op de nachtelijke Grand Harbour, stoppen we in één van Valletta leuke barretjes, waar u een wijntje wordt aangeboden (bij de prijs inbegrepen). Daarna rijden we naar de andere kant van de haven, naar Vittoriosa.

Geïnteresseerd in films? Hier volgt u in de voetsporen van diverse bekende sterren die speelden in films zoals “Midnight Express”, “Gladiator” en “De graaf van Monte-Cristo”.

Nu begrijpt u ook waarom Malta ook wel “het Hollywood van de Middellandse Zee” wordt genoemd!

 

 

Marsaxlokk Markt en Bluwe Grot

Zondag verlengde de halve dag

Euro 27.00 per persoon (Euro 12.00 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

Traditional Maltese Boat - Luzzu (117)Het idyllische vissersdorp Marsaxlokk, met haar kleurrijke luzzus en unieke karakter, is de ongeëvenaarde omgeving voor een lokale markt. Dit is de perfecte plek om een zondagochtend door te brengen, en te mixen met de lokale bevolking terwijl u de verschillende kraampjes bekijkt. We vervolgen onze excursie met een bezoek aan de Blue Grotto en de nabijgelegen grotten. (Bootprijs niet inbegrepen-weersafhankelijk).

Bewonder de uitgestrektheid van de blauwe Middellandse Zee en het eilandje Filfla. Vervolgens zal onze gids u helpen bij het ontdekken van een van Malta’s ongerepte dorpen. Vanaf het centrale plein, het centrum van het dorp met haar kerk en muziek club, wordt u door een doolhof van kronkelende smalle straatjes geleid, die allemaal een verhaal te vertellen hebben.

 

 

Gozo bij Nacht

Zondagavond (van 09 juli tot 10 september 2017)

Euro 61.00 per persoon (Euro 28.00 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

Diner is inbegrepen in de prijs van de tour

Fungus Rock - Dwejra (5)Gozo op een andere manier gezien, bij zonsondergang, wanneer u van de rust en natuurlijke schoonheid kunt genieten op Malta’s zustereiland. De excursie begint met een bezoek aan de Ggantija Tempels. Deze megalieten zijn de eerste voorbeelden van architectuur, en zijn s’ werelds oudste, vrijstaande gebouwen – zelfs aanzienlijk ouder dan de piramides van Egypte. Daarna wandelen we in de citadel, gelegen in het centrum van het eiland; vanaf de vestingmuren kunt u genieten van de zachte tinten van Gozo’s glooiende platteland. Als de dag ten einde loopt, gaan we over de spectaculair kronkelende weg naar Dwejra, bekend om haar ’Azure Window’ – de ideale locatie voor het bekijken van de zonsondergang.Ter afsluiting van de avond genieten we van een ontspannen diner in een van Gozo’s restaurants.

 

 

 

 

Gozo Experience

Maandag

Euro 57.00 per persoon (Euro 21.00 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

Lunch is inbegrepen in de prijs van de excursie

IELS-GOZ-Location-Gozo-CittadellaExcursie naar Malta’s zustereiland Gozo. Na een twintig minuten durende overtocht per veerboot komt u aan op Gozo. U zult merken dat, hoewel beide eilanden vergelijkbaar zijn kwa geschiedenis en ontwikkeling, Gozo een geheel eigen karakter heeft. Gozo, een drie-heuvel eiland, is groener en pittoresker dan Malta. Tijdens deze excursie bezoeken we de ‘Azure Window’ bij Dwejra, de citadel in Victoria, de baai van Xlendi, en we stoppen eveneens bij een spectaculaire, culturele show die beeltenis geeft aan de lange en kleurrijke geschiedenis van Gozo. Vrije tijd om te winkelen zal ook worden gegeven – Gozo is bekend om haar gebreide kleding en handgemaakt kant.

 

 

 

 

Lokale Evenementen en de Dorpsfesta

Selectieve avonden

Euro 21.00 per persoon (Euro 8.00 per kind van 4.0 tot 12.99 jaar oud)

Mellieha Feast 2013 (27)Tijdens de zomermaanden organiseren we, behalve excursies naar de beste dorpsfesta’s ook excursies naar speciale evenementen zoals de Goede Vrijdag Processie, Notte Bianca en Birgufest.

Deze excursies bieden u een unieke kans om de lokale bevolking te ontmoeten en deel uit te maken van de festiviteiten; dit zou wel eens het hoogtepunt van uw vakantie kunnen zijn.

 

 

 


Privé excursies

Deze op maat gemaakte excursie is geschikt voor gasten die over weinig tijd beschikken, maar toch een inzicht in de geschiedenis en cultuur van Malta.Bedenk dat de prijs inclusief een erkende gids is in de taal van uw keuze en een chauffeur met airconditioned luxe vervoer. Lunch en veer tickets (indien van toepassing) zijn niet inbegrepen in de prijs. Indien u musea wenst te bezoeken,houd dan rekening mee dat toegangskaarten direct gekocht dienen te worden door u tijdens de excursie.

 

1 tot 3 passagiers   4 tot 8 passagiers
Totaal Bedrag Totaal Bedrag
Halve dag (4 uur) €260 €330
Hele dag excursie (8 uur) €340 €410
Gozo excursie (9 uur) €445 €480

 

 

Sicilië Mount Etna en Taormina

Prijs op aanvraag

Bij aankomst in Pozzallo gaan we met de bus over Catania’S Via Etnea, de belangrijkste hoofdweg. Op weg naar de Sylvester kraters zal onze gids u een doorlopend commentaar over de stad en de Etna geven. Er zal voldoende tijd zijn om te winkelen en lunchen (dit is niet inbegrepen in de prijs). Na het bezoek aan de Etna rijden we naar Taormina met haar prachtige panoramische uitzicht over de Giardini Naxos, een voormalige Griekse kolonie die nu een bekende jachthaven is. Er is vrije tijd om te winkelen, gevolgd door een busrit naar Pozzallo en onze terugreis per catamaran naar Malta.

U wordt verzocht uw paspoort en instapkaart mee te nemen

De tour is inclusief:

a. Vervoer van en naar het hotel in Malta

b. Veertarief

c. De diensten van een gids

d. Begeleide rondrit in Sicilië.

De prijs is exclusief de haven belasting (€21.00), te betalen in Malta.

 

Neem contact met ons op bij V. Tabone Travel, indien u verdere informatie wenst of om een reservering te vragen.

 

OPMERKINGEN EN VOORWAARDEN

  1. Wij treden slechts op als agent en kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor enige schade, verlies, ongeval, vertraging, onregelmatigheid, verwonding van personen of schade aan eigendommen van welke aard of oorzaak dan ook voor zover die voortkomen uit, of verband houden met een excursie of tour. Onze aansprakelijkheid voor welke rechtsaanspraak dan ook wordt begrensd door de prijs van het excursieticket.
  2. Bij het betreden van kerken worden de dames vriendelijk verzocht hun schouders te bedekken en geen shorts te dragen die te kort zijn. De heren worden verzocht geen shorts te dragen.
  3. Entreeprijzen, veerboottickets en lunches (bij hele dagtochten) zijn inbegrepen, tenzij anders staat vermeld. U wordt in de regel bij uw hotel opgehaald. Houd rekening met tien minuten tijdsverschil t.o.v. de ophaaltijden.
  4. Wij kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor boottochten die door weersomstandigheden niet kunnen plaatsvinden.
  5. Persoonlijke eigendommen: Let er op dat u niets vergeet in onze transportmiddelen. Bemoeienissen van ons personeel ten spijt, kan geen garantie voor terugvondst worden gegeven.
  6. Alle prijzen zijn inclusief locale toeslagen.