Maltas utflukter på norsk


De maltesiske øyene inkluderer de viktigste øyene i Malta, Gozo og Comino. Øyene ligger ved kryssveiene i Middelhavet og er fylt av historie og farge.

Maltas hovedstad Valletta er 2018 Europas kulturhovedstad og et UNESCOs verdensarvliste, som er Maltas berømte megalittiske templer og Hal Saflieni Hypogeum. Valletta har blitt beskrevet av UNESCO som “et av de mest konsentrert historiske områdene i verden.” Valletta har også blitt oppført i CNNs 20 vakreste verdensarvsteder.

Følgende er noen av de mest populære planlagte utflukter vi tilbyr på engelsk. Vennligst se andre sider for planlagte utflukter på andre språk, inkludert engelsk, fransk, italiensk, nederlandsk, russisk, spansk, svensk, og tysk. Ta kontakt med oss ​​hvis du trenger utflukter på et språk som ikke er vist.

Disse planlagte utflukter går på faste dager i uken til de oppgitte prisene for personer som ønsker å bli med andre personer, og besøker også de maltesiske øyene. Sitert pris inkluderer tilbakebetaling av hotelltransport, profesjonelle lisensierte guider på en rekke språk og innganger til de nevnte nettstedene. Lunsj og retur ferge billetter er også inkludert i prisen der spesifikt angitt.

Alternativt, hvis du reiser med familie eller venner, eller organisere en gruppe, kan private turer tilpasse dine krav.

Kontakt oss på V. Tabone Travel hvis du vil ha mer informasjon eller for å be om en reservasjon.

 

Valletta og “The Malta Experience”

MANDAG Oktober – juni: Utflukt om ettermiddagen
MANDAG Juli – september: Utflukt om morgenen

Euro 38,00 per person (Euro 16,00 per barn i alderen 4,0 til 12,99 år)

Coastal View (15)Vår tur gjennom Valettas pulserende og travle gater vil gi deg anledning til å oppleve hvor vakker og sjarmerende denne befestede byen, bygget av ridderne i 1566, er. Johanitterordenen styrte øyene i 268 år og har etterlatt en unik kulturarv som Valletta er det beste eksemplet på. Vi begynner i Upper Barracca Gardens der vi gleder oss over den flotte utsikten over Grand Harbour. Så går turen til St. Johannes Co-Katedralen hvor vi også får se Caravaggios mesterverk i katedralens oratorium. Katedralen har et helt usedvanlig og vakkert marmorgulv med innlagte mønstre i marmorplatene.

På vei ned Republic Street går vi forbi Stormesterens Palass og den nylig renoverte St.Georgsplassen før vi får se multimedia showet The Malta Experience som gjør Maltas historie gjennom tidene levende for oss.

 

 

 

Mdina

TIRSDAG hel dag

Euro 49,00 per person (Euro 22,00 per barn i alderen 4,0 til 12,99 år)

Lunsj er inkludert i prisen

MaltaDagens uflukt går til den sentrale delen av Malta der Mdina, den gamle hovedstaden og festningsbyen fra middelalderen, dominerer landskapet. De trange gatene leder oss frem til imponerende festningsmurer med en storslått utsikt utover mesteparten av Malta. På vei gjennom gatene kan vi legge merke til forskjellige stiler i arkitektur og bygninger, blant annet store siculonormane hus og andre barokke bygninger som har stor historisk betydning.

Tiden står stille i ’den stille byen’ som derfor er filmprodusenters paradis.

Vi går ut av Mdina gjennom den greske porten og videre til katakomber til de første kristne før vi drar til Dingli-klippene.

Etter lunsj besøker vi San Antons botaniske hage der vi kan beundre President-palasset fra utsiden. Videre skal vi bruke tid på verkstedene for kunst og håndverk i Ta’ Qali og til slutt la oss overvelde av Mosta-kirkens majestetiske kuppel som er en av Europas største.

 

 

 

Mdina

TIRSDAG halv dag

Euro 26,00 per person (Euro 9,50 per barn i alderen 4,0 til 12,99 år gammel)

slide-1-mdinaEn halvdagstur til middelalderbyen Mdina, landets gamle hovedstad. De trange gatene leder oss frem til imponerende festningsmurer med en storslått utsikt utover mesteparten av Malta. På vei gjennom gatene kan vi legge merke til forskjellige stiler i arkitektur og bygninger, blant annet store siculo-normane hus
og andre barokke bygninger som har stor historisk betydning.

Tiden står stille i ’den stille byen’ som derfor er filmprodusenters paradis.

Vi går ut av Mdina gjennom den greske porten og drar videre til Dingli-klippene. Turen avsluttes med besøk til San Antons botaniske hage der vi kan beundre President-palasset fra utsiden.

 

 

 

De Tre Byene

ONSDAG om formiddagen – halv dag

Euro 30,00 per person (Euro 15,00 per barn i alderen 4,0 til 12,99 år)

Birgu Panoramic View (13)Opplev de De Tre Byene, Vittoriosa, Cospicua og Senglea, som ligger på den andre siden av Grand Harbour i forhold til Valletta. Det var her Johannitter-ridderne først slo seg ned da de kom til øya i 1530. Vi kjører forbi Cospicua til Vittoriosa for å vandre gjennom de trange gatene i skyggen av historiske bygninger, blant annet herbergene til de forskjellige landene som ridderne kom fra. Nede ved Vittoriosas havn tar vi en typisk maltesisk båt, (dghajsa), og kommer inn i de fargerikene vikene som skiller de tre byene.

Fra Senglea Gardens ute på pynten kan dere få utsikt over nesten hele Grand Harbour, blant annet det imponerende Sant Angelo-fortet der Stormesteren La Vallette ledet forsvaret av Malta under den Store Beleiringen i 1565.

 

 

 

Gozo

TORSDAG hel dag

Euro 60,00 per person (Euro 22,00 per barn i alderen 4,0 til 12,99 år)

Lunsj er inkludert i prisen

IELS-GOZ-Location-Gozo-CittadellaEtter 20 minutter på ferje går dere i land i Mgarrs havn og kan fort merke Gozos spesielle egenart. Deres guide tar dere til megalitt-templene i Ggantija som er de eldste frittstående byggverk i verden. De er eldre enn Egypts pyramider. Deretter følger besøk til det middelalderske citadellet i Victoria, til bukten i Xlendi som kan minne om en liten fjord, og Dwejra. Gozo er godt kjent for sitt håndarbeid, spesielt for sine kniplinger og ullvarer. Det gjør inntrykk å se hvor frodig vegetasjonen er mange steder og hvor rolig og stille øya er, på mange måter så forskjellig fra den større øya Malta.

 

 

 

Hagar Qim-Templet, Steinbruddet “Limestone Heritage” og Markedet i Marsaxlokk

FREDAG hel dag

Euro 55,00 per person (Euro 22,00 per barn i alderen 4,0 til 12,99 år)

Lunsj er inkludert i prisen for turen

Traditional Maltese Boat - Luzzu (183)Turen begynner med besøk til et av Maltas eldste steinbrudd som er omgjort til en attraksjon både for turister og lokalbefolkning. Stedet gir et levende bilde av et Maltas viktigste yrker og fag, bruken av kalkstein til husbygging. Denne byggekunsten går flere tusen år tilbake. Dere vil få høre hva som karakteriserte Maltas oldtidshistorie i Hagar Qim, landets pre-historiske tempel, som ligger med storslått utsikt utover det blå Middelhavet og øya Filfla. Fra Hagar Qim fortsetter vi til Zurrieq-dalen hvor det er mulighet til en båttur til Den Blå Grotten, som er kjent for sitt azurblå sjøvann. (Båtturen er avhengig av været og er ikke inkludert i prisen)

Etter lunsj kjører vi forbi lokale vingårder til den idylliske fiskerlandsbyen Marsaxlokk. Der vil dere ha tid til å vandre rundt på byens torg nede ved sjøen. Senere drar vi til Ghar Dalam-hulen der arkeologer gravet frem rikelig med bevis på at Malta en gang var bundet sammen med Europas kontinent.

 

 

 

 

Gozo

LØRDAG hel dag

Euro 60,00 per person (Euro 22,00 per barn i alderen 4,0 til 12,99 år)

Lunsj er inkludert i prisen for turen

IELS-GOZ-Location-Gozo-CittadellaEtter 20 minutter på ferje går dere i land i Mgarrs havn og kan fort merke Gozos spesielle egenart. Deres guide tar dere til megalitt-templene i Ggantija som er de eldste frittstående byggverk i verden. De er eldre enn Egypts pyramider. Deretter følger besøk til det middelalderske citadellet i Victoria, til bukten i Xlendi som kan minne om en liten fjord, og Dwejra. Gozo er godt kjent for sitt håndarbeid, spesielt for sine kniplinger og ullvarer. Det gjør inntrykk å se hvor frodig vegetasjonen er mange steder og hvor rolig og stille øya er, på mange måter så forskjellig fra den større øya Malta.

 

 

 

 

Markedet i Marsaxlokk og den Bla Grotten

SØNDAG utvidet halv dag

Euro 28,00 per person (Euro 13,00 per barn i alderen 4,0 til 12,99 år)

Traditional Maltese Boat - Luzzu (117)Den idyllisk fiskelandsbyen Marsaxlokk med sine typiske, fargerike fiskebåter “luzzus” er rammen om det lokale torget og markedet. Dette er det ideelle stedet på en søndag formiddag. Sammen med den lokale befolkningen kan dere vandre rundt og kikke på de mange og varierte salgsbodene og hva de har å tilby. Vi fortsetter turen til Den Blå Grotten der det er mulighet til en båttur inn i hulene dersom været tillater det. (Båtturen er ikke inkludert i prisen ) Dere kan beundre det blå Middelhavet og øya Filfla.

Senere vil guiden hjelpe dere å oppdage en Maltas tradisjonsrike landsbyer der den moderne verden bare i liten grad har satt sine spor. Fra bytorget, landsbyens hjerte, med kirken og musikkorps-klubben, vandrer vi gjennom et nettverk av trange og svingete gater som alle har sin lille historie å fortelle.

 

 

 


Private turer

Denne tilpassede ekskursjonen er egnet for gjester som har liten tid tilgjengelig, men ønsker fortsatt å få et glimt av Maltas historie og kultur. Vær oppmerksom på at prisen inkluderer en lisensiert guide på det valgte språket og et chaufførstyrt luftkondisjonert luksusbil. Lunsj og ferge billetter (hvis aktuelt) er ikke inkludert i prisen. Skulle du ønske å besøke museer, vennligst merk at inngangsbilletter må kjøpes direkte under turen.

 

1 til 3 passasjerer   4 til 8 passasjerer
Totale mengden Totale mengden
Halvdagstur (4 timer) €260 €330
Helgedagstur (8 timer) €340 €410
Gozo tur (9 timer) €445 €480

 

 

Kontakt oss på V. Tabone Travel hvis du vil ha mer informasjon eller for å be om en reservasjon.

 

 

NOTER OG BETINGELSER

  1. Vi opptrer bare som agenter og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader, tap, ulykker, forsinkelser eller uregelmessigheter, personskade eller eiendom som helst eller som følge av, som følge av eller i forbindelse med en ekskursjon eller tur. Vårt ansvar for ethvert krav er begrenset til prisen på ekskursjonsbilletten.
  2. Når du går inn i kirker, blir damer bedt om å dekke sine skuldre, og ikke å bære shorts eller skjørt som er for korte. Herrer blir bedt om ikke å bruke shorts.
  3. Inngang, ferge og lunsjer (på hele dagen) er inkludert, med mindre annet er angitt. Pick-ups er gjort fra de fleste hoteller. Vennligst tillat 10 minutter fra de angitte hentetidene.
  4. Vi kan ikke holdes ansvarlig for båtturer som blir kansellert på grunn av grov sjø.
  5. Personlige eiendeler: Pass på at du ikke glemmer noe i vår transport. Til tross for personalets innsats kan det ikke gis garantier for å gjenopprette dem.
  6. Alle priser er inkludert lokale skatter.